בדיוק באתי לענות, אל יאוש (:
1.
2. אולי המונח פרויקטים אינו מדויק, אלא יותר אירועים. במהלך השנה האחרונה ליוויתי שני מנהלי אירועים - אירוע הקוספליי בחנוכה ומסיבת הג'יי פארטי שהייתה מוגבלת בגיל. במהלך שנתיים שבהם כיהנתי ליוויתי חברי סגל חדשים רבים, וחנכתי אותם כיאות לקראת תפקידם. כמו כן, כל עניין הקמת המאגר חברים החדש של אמא"י נעשה בתחילתו בניצוחו, ולאחר מכן עבר לידיו המסורות של דור האמון על החלק המיחשובי.
3. במהלך כהונתי כמזכירת (שנה שעברה) הקפדתי הקפדה יתרה לפרסם את הפרוטוקלים בזמן. לצערי, בוועד הנוכחי, אף אחד לא היה מוכן ליטול על עצמו את תפקיד המזכיר. הדבר עבר מיד ליד במהלך כל הישיבות, וכך זה גם נראה. כאשר הייתה ביכולתי לכתוב פרוטוקול ולפרסמו השנה, הדבר נעשה בזמן. בחודש יוני לא התקיימה ישיבה, כפי שהודענו, ולכן הפרוטוקול הבא היה של יולי, שהתפרסם באיחור בעקבות עניינים רבים שהוועד שקע בהם.
אני דווקא הרגשתי עליה בשקיפות - לדוגמא המזכר שיצא ע"י היו"ר בנוגע לפרויקט הספריה. אשמח לשמוע על נושאים בהם לדעתך צריכה להיות שקיפות גדולה יותר, אנחנו חושפים את מירב הפרטים שאנו יכולים לחשוף בפני הקהל שלנו.
פירסומים - מסכימה. אבל אז נכנס לתמונה אור פרלמן ששולח עדכונים (מהממים) לחברי אמא"י במייל. הדבר נעשה כבר חודש וחצי בערך.
תרומה בנושא זה, כל עוד אינני המזכירה, לא יכולה להראות כלפי חוץ. בפנים הוועד הדבר בא לידי ביטוי, הנני מקפידה ליצור קשר עם חברי הוועד, לענות על מיילים בנושאים שונים, להביע את דעתי, להעלות הצעות ייעול והצעות חלופיות. אך כל זה נעשה במסגרת פנים וועדית ואינה נחפשת כלפי חוץ, וגם לא צריכה. בקיצור, אני לוקחת חלק פעיל בוועד במהלך כל השנה.
4. לאחר התייחסות השגרירות אלינו (לא רצינית), אינני בטוחה כי כרגע כדאי לנו להשקיע מאמצים יתרים ביצירת קשר עמם. אנחנו כרגע עומדים על הרגליים בצורה נאה ביותר בעצמנו, ללא עזרתם. אני לא אומרת שגם ניתוק מוחלט זו הגישה - עדיין נשלח להם הזמנות לאירועים שלנו, ובמידה ופעם אחת הם ייענו לנו, אשמח מאוד להיפגש עמם אישית ולשוחח על כל המפעל הזה שנקרא אמא"י, ולהתדיין איתם בנוגע לשיתופי פעולה. אך לנסות ולהתרפס בפניהם בשביל תשומת לב זו כנראה לא השיטה כרגע. ברגע שתהיה לנו דרך פעולה קצת יותר מתוחכת על מנת להגיע אליהם (ושתעבוד באופן וודאי) - אשמח לבצע אותה.
לילה טוב, ותודה על כל השאלות!
_________________ גילטי גיר ניצחו.
|